Mand kvinde og barn ved altan gelænder og rød væg

Familien Bohman-Wiger

Familien Bohman-Wiger er netop flyttet ind i et hus og er gået fra to personer til en lille familie på tre. De vidste, at badeværelserne skulle renoveres, allerede inden de flyttede ind.

Mand, der kører på en mountainbike i skoven
Sort bruser på hvide fliser i brusebad med bogreol udenfor

De hvide fliser står i flot kontrast til det matte sorte brusebad. Orbital Showers Core er placeret uden for brusenichen, hvilket giver et stilfuldt og elegant look.

Badeværelse med hvide klinker og sort bruseniche med reol udenfor

Klassisk århundredeskiftet


Familien købte et klassisk årtusindskiftehus bygget i 1909. Det  føltes ikke rigtigt at renovere badeværelset i en moderne stil, så de valgte klassiske hvide fliser kombineret med malede vægge.

Mathias Bohman
"Det var oplagt at vælge Orbital Shower til badeværelset, fordi jeg træner ekstremt hårdt og derfor ofte går i bad. Det kan nemt blive 2-3 brusebade om dagen. Om morgenen før et arbejdsmøde, til frokost efter træning og om aftenen igen efter træning. Det er mange liter vand, som vi kan spare med Orbital Shower."

Mathias Bohman

Sammen med en række partnere er Mathias ved at opbygge et spændende virksomhedsprojekt. De har skabt en forretningsmodel via en fond, der fokuserer på "impact investment". Gennem virksomheden vil det være muligt at investere i vandrettigheder. Det er en kommerciel virksomhed, men samtidig er et af delmålene at bidrage til at sikre naturlige vandkilder rundt om i verden.

- Vi ønsker at bidrage til at gøre naturligt renset drikkevand til en reel menneskeret," siger Mathias.

No items found.
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.