Værelse med pejs og brændestak ved trævæg

Familien Elm

Jim og Elisabeth Elms yndlingssted er en hytte midt i skoven. Takket være Orbital Shower kan de nu tage lange, behagelige brusebade uden at brønden løber tør.

Træhus med græs og skov omkring
Hvide Orbital Shower glasvægge grå fliser og grøn plante

Jim og Elisabeths sommerhus ligger relativt isoleret og har ikke adgang til kommunalt vand, så de deler en brønd med to naboer. Om sommeren skaber tørken nogle gange problemer, da vandet kan løbe ud på grund af lavt grundvandsspejl. Det var praktisk talt umuligt at tage brusebad i mere end tre minutter, før de installerede et Orbital Shower.

Brusebad med hvide brusevægge og grønne planter i vindue

Spare på vand og energi

Orbital Shower måler vandkvaliteten i realtid. Vand af  tilstrækkelig kvalitet bliver renset og recirkuleret, så du kan nyde lange, varme brusebade med et minimalt vandforbrug. Samtidig sparer du energi ved at genbruge det allerede opvarmede vand.

Elisabeth og Jim Elm, Örkelljunga, Sverige
¨Jeg må indrømme, at vi var lidt skeptiske i starten, måske var det for godt til at være sandt? Men det viste sig hurtigt, at det levede op til alle vores forventninger Vi kan tage lange, behagelige brusebade med god samvittighed, og flere familiemedlemmer kan tage brusebad efter hinanden uden risiko for, at brønden løber tør.¨

Elisabeth og Jim Elm, Örkelljunga, Sverige

Jim og Elisabeth opdagede Orbital Shower ved et tilfælde, da det blev vist i tv-nyhederne, og det var det oplagte valg for dem, da der ikke var nogen alternative løsninger på deres vandproblemer. At omkostningerne også er blevet reduceret er en positiv sideeffekt af løsningen på problemet med vandmangel.

No items found.
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.