Sort håndbruser og omskifter på beige væg

Familien Prag

Familien Prag trives i deres murstensvilla fra 50'erne. Da det andet barn kom, begyndte pladsen at føles trang, og derfor stod familien over for valget mellem at flytte eller bygge om. Fordi de ikke ønskede at flytte fra området, valgte de at bygge helt om og benyttede samtidig lejligheden til at sætte en Orbital Shower ind.

Grå hjørnesofa ved siden af ​​pejsen
Køkken med hvide skabslåger og indbygget mikroovn

Familien består af Micke og Jenny og børnene Anton på 7 år og Axel på 3,5 år. De har i en periode levet i noget af et byggekaos, da ombygningen af ​​huset blev ret omfattende, når alle ønsker var skitseret.

De har både udvidet med en helt ny del, revet det gamle køkken ud og flyttet køkkenet til et større rum i en anden del af huset, samt rindende vand og el til den nye tilbygning med henblik på at skabe deres nye badeværelse.

Da familien stod over for et nyt badeværelsesprojekt, følte de, at nu var tiden inde til at vælge Orbital Shower. For det er ikke så tit i livet, man totalrenoverer et badeværelse.

Sort brusehoved bag glasdøre

Stilfuldt badeværelse i lys beige og sort

Familien havde et stærkt ønske om at skabe et så stilrent badeværelse som muligt, uden for mange forstyrrende detaljer. Derfor har familien valgt lyse beige klinker til både gulv og vægge, glasdøre med rene linjer og sorte detaljer for at forstærke det stilrene indtryk.

Til det valgte de en sort Orbital Shower Panel model, hvor Core er installeret inde i bruserummet bag en matsort dør.

Vandbåren gulvvarme i hele badeværelset og tætsluttende glasdøre omkring bruseområdet hjælper Orbital Shower med at maksimere genbrug.

Orbital Shower i mat sort design

Micke Prag, Staffanstorp
"Min personlige interesse lige nu er at se, hvordan jeg kan maksimere genbrug. Der er en masse enkle små tricks, der giver dig mulighed for at spare endnu mere vand og energi."

Micke Prag, Staffanstorp

Børnene elsker også Orbital Shower. Der var dog lidt tvivl, da den ældste søn kom i skole og begejstret fortalte, at han havde spil i badet derhjemme. Der var nok ingen, der troede på det, men mente, at det "bare var et barn, der fantaserede".

Sort dør og sort håndbruser på beige væg

Micke er ingeniør og følger nøje statistikken i My Water App.‍

- Min personlige interesse lige nu er at se, hvordan man maksimerer genbrug. Der er nogle enkle små tricks, der giver dig mulighed for at spare endnu mere vand og energi. En ting, der både er behageligt og hjælper genbruget til at komme hurtigere i gang, er at hælde noget varmt vand på brusegulvet, inden man tænder for bruseren, siger Micke.

No items found.
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.