Pool med cafebord og lounge senge

Guldsmeden

Guldsmeden er hotelkæden, der tilbyder unikke øko-luksusoplevelser med et stærkt fokus på bæredygtighed, og Orbital Shower er en naturlig del af konceptet.

Læderlænestole og farverige lamper i hotellets lobby
Kvinde med langt hår tager et brusebad i sort brusebad

Guldsmeden Bryggen i centrum af København har 211 hotelværelser indrettet i deres eget karakteristiske design, en skøn blanding af skandinavisk og balinesisk stil. Alle hotelværelser er desuden udstyret med Orbital Shower.

Hotelværelse med sort badeværelse og hvid Orbital Shower

Bæredygtighed styrer alle beslutninger

Bæredygtighed er kernen i Goldsmith's virksomhed, og ingen beslutning træffes uden først at se på virkningen på bæredygtigheden. Målet er at tilbyde gæsterne et fantastisk ophold med så lidt negativ miljøpåvirkning som muligt.

Kirsten Aggersborg, PR & Communications Manager, Guldsmeden Hotels
"Receptionen får mange kommentarer om, hvor fedt det er, at vi som hotel også er på forkant med de tekniske løsninger for bæredygtighed. For ikke at nævne komforten - alle synes, det er fantastisk, at man kan være miljømæssigt smart, mens man tager et rigtig dejligt varmt brusebad."

Kirsten Aggersborg, PR & Communications Manager, Guldsmeden Hotels

Ud over at spare vand og energi er Orbital Shower også blevet en del af hotelkædens markedsføring og et ægte samtaleemne blandt gæsterne. Ikke overraskende, ifølge Guldsmeden - ud over besparelserne var det den høje komfort, der gav mening. Det passer perfekt med Guldsmedens egen ambition om at tilbyde en bæredygtig oplevelse uden på nogen måde at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

Hotelseng med hvide lagner og badeværelse med orbital bruser

Allerede i 2018 blev der installeret 8 Orbital-brusere på Hotel Axel i København. De sparer i gennemsnit 42-65 liter vand og bruger 55-57 % mindre energi end et almindeligt brusebad. Da vi så, hvor godt Orbital Shower blev modtaget af Axels gæster, var det oplagt at tage det videre til flere Guldsmeden-hoteller.

No items found.
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.