Mand med hund på sofaen

Familjen Smith

Josef og Katrin Smith bor i en stilfuldt renoveret villa fra 1970'erne. Ovenpå, under villaens charmerende skråtag, har de skabt deres drømmebadeværelse med Orbital Shower.

Blå sofa og træbord foran vinduet
Sort bruser på badeværelse med skråloft

Katrin elsker at tage lange, varme brusebade, men både hun og Joseph er også klar over, at det ikke er bæredygtigt at bruge så meget varmt vand. Dette var naturligvis i baghovedet, da Katrin opdagede Orbital Shower i forbindelse med en kommende badeværelsesrenovering.

Bruser med bænk og glasvæg under skråtag

Optimale betingelser

Badeværelset er designet på en måde, der giver Orbital Shower optimale muligheder for at recirkulere og spare både vand og energi. Elektrisk gulvvarme, et lukket brusebad og en glasdør betyder, at vandet mister et minimum af varme på sin recirkulationsrejse.

Badeværelsesindretningen er inspireret af en traditionel romersk teknik kaldet "stucco lustro".

Josef Smith
"Vi syntes straks, at Orbital Shower var en interessant mulighed. Forestil dig at kunne fortsætte med at tage brusebad så længe du vil uden at skylle varmt vand direkte ned i afløbet og samtidig reducere elforbruget. Og at spare på elektriciteten er blevet endnu mere relevant denne vinter."

Josef Smith

Familien Smith valgte Orbital Shower Hatch-installationen. Det betyder, at brusekernen er placeret uden for vådrummet, i dette tilfælde i et tilstødende klædeskab.

Josef og Katrin har allerede to nye bæredygtighedsprojekter i gang: installation af solpaneler og en pejs i deres stue. Deres mål er at få en mere uafhængig og bæredygtig varme- og energiforsyning til en langt lavere  pris.

No items found.
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.