Hus ved sø og grønne træer

The Inn at Bokskogen

Ved siden af ​​Bokskogens Golfklub er der to smukke gamle huse, der rummer unikke boliger. På The Inn at Bokskogen kan du hvile dig efter en dag fuld af aktiviteter og tage et langt, dejligt brusebad i Orbital Shower.

Cyklist med blå skjorte på vejen i løvskov
Luftfoto af et stråtækt hus ved siden af ​​en skov

Stenhuset med stråtag og bindingsværkshuset blev renoveret for et par år siden. Dette blev gjort med stor omhu for at bevare bygningernes oprindelige arkitektur. Samtidig var det selvfølgelig vigtigt at skabe topmoderne og funktionelle boliger for at gøre det attraktivt for en bevidst og krævende målgruppe. Med beliggenheden tæt på naturen var det også en selvfølge at investere i miljørigtige løsninger. Det inkluderer solpaneler, regnvandsbeholder og Orbital Shower i alle rum.

Værelse med hvide vægge, vindue med gardiner og dobbeltseng

Et populært overnatningssted

Både virksomheder og private kommer til The Inn at Bokskogen. Det er et populært overnatningssted til mindre forretningsmøder og et oplagt overnatningssted for golfspillere. Det er også et glimrende udgangspunkt for en aktiv weekend eller ferie, der inkluderer vandre- eller cykelture i de smukke omgivelser. Efter en intens dag med forskellige aktiviteter er det rart at lande i de rolige omgivelser og slappe af med et langt dejligt brusebad, som også sparer både vand og energi.

Værelserne på The Inn at Bokskogen ånder renhed og ro

Thomas Ahlberg, administrerende direktør i Bokskogens Golfklub
"Alle, der besøger The Inn at Bokskogen, bliver meget overraskede, når de træder indenfor, de synes ikke, det skal være så moderne. I et af rummene reddede vi en del af en gammel skorsten, hvor der nu er installeret en Orbital Shower. Der er der mange som husker efter besøget."

Thomas Ahlberg, administrerende direktør i Bokskogens Golfklub

For at matche husenes rene og enkle interiør har man valgt at montere mathvidt Orbital Shower Panel mod klassiske hvide fliser. Det skaber et roligt og behageligt miljø, der yderligere bidrager til den behagelige oplevelse af et langt brusebad. Ved hjælp af Orbital Shower, solpaneler og udnyttelse af regnvand reducerer The Inn at Bokskogen sit klimaaftryk markant, mens overnattende gæster kan nyde topmoderne indkvartering.

Håndbruser og hvidt panel med blå styring på hvid flisevæg

Golfklubben er selvfølgelig mest besøgt om sommeren, men mange vil være enige om, at bøgeskoven er på sit smukkeste under bladene om foråret og sprøde efterårsdage, hvor træerne sprudler af farver og den klare, friske luft er perfekt til aktiviteter tæt på naturen.

No items found.
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.