Træhus blandt fyrretræer i snelandskab

Treehotel

Har du altid drømt om at bo i et træhus? På Treehotel får du en oplevelse, der overgår alt, hvad du nogensinde har drømt om.

Rundt træhus i træ blandt fyrretræer
Brusehåndtag og kontrolpanel

Treehotel tilbyder et bæredygtigt ophold midt i vildmarken, mens du oplever unikt skandinavisk design i sin mest innovative form. Hotellet har 8 individuelle træhuse med hver sit eget design og spektakulær udsigt.

Soveværelse med to senge, træpaller og vindue med udsigt til skoven

Bæredygtighed i fokus

Bæredygtighed er en hjørnesten i Treehotel. Alle huse er bygget med teknikker og materialer, der har så lille klimapåvirkning som muligt.

Britta og Kent Lindvall, grundlæggere af Treehotel
”I løbet af årene er der kommet nye træhuse til, og Treehotel har fået mere og mere opmærksomhed, ikke mindst internationalt. Vores fokus på bæredygtighed og en totaloplevelse, der både omfatter eventyr og gastronomi, er blevet tydeligere.”

Britta og Kent Lindvall, grundlæggere af Treehotel

Det 7. værelse og Biosphere er de seneste tilføjelser til Treehotel. De er også udstyret med Orbital Shower, et naturligt skridt for hotellet, som har fokuseret på at spare på vand og energi lige fra starten.

No items found.
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.