Interiør fra træhus med udsigt til skov og hav

Boligforeningen Skogsnyckeln

Boligforeningen Skogsnyckeln er en del af en ny klimasmart destination Gotland. I deres 22 nordiske miljømærkede træhuse er Orbital Shower et oplagt valg.

To træer ved stranden i skumringen
Sofa og lænestol ved vinduet med udsigt til fyrretræer og hav

Vidhave er det nye navn for det kystområde uden for Visby, hvor Snäck Camping tidligere lå. Området er smukt beliggende blandt Gotlands fyrretræer, og de 22 øko-certificerede træhuse har alle udsigt over havet. Nova Nature Group, som har bygget husene, har valgt en anderledes vej i driften, der giver den enkelte husejer større muligheder for at påvirke sit eget energi- og vandforbrug. Alle husene er blevet udstyret med den første cirkulære bruserløsning på markedet - Orbital Shower.

Badeværelse med Orbital vandbesparende bruser, toilet og vindue

Incitamenter til bæredygtighed

Medlemmer af boligforeningen Skogsnyckeln har selv ansvaret for deres udgifter til indeklima og vand. Det skaber et incitament til bevidst og bæredygtigt ejerskab.

Jens Hjelte, partner i Nova Nature Group
"Vi er ved at udvikle stedet for at byde miljøbevidste familier og enkeltpersoner, der søger en aktiv ferie i smukke omgivelser, velkommen. Her vil der blive bygget et hotel, spa og yderligere ferieboliger, som alle vil blive skabt med høje miljøstandarder og i harmoni med Gotlands natur."

Jens Hjelte, partner i Nova Nature Group

Ved at installere  Orbital Shower kan sommerhusejere spare op til 90 % af vandforbruget og 80 % af energiforbruget sammenlignet med et almindeligt brusebad. Dette skaber et bæredygtigt sommerhus for fremtiden.

To træhusfacader med udsigt mod havet mellem husene

Opførelsen af BRF Skogsnyckeln er kun begyndelsen. Med Vildhave  ønsker Nova Nature Group at skabe en ny kultur for ferieboliger med et minimalt miljømæssigt fodaftryk, og i løbet af de næste fem år vil der ske meget her.

No items found.