Hvidt skum på bølger i det grønne hav

Ofte stillede spørgsmål

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Orbital Shower

Hvilken type ejendomme er dit brusesystem egnet til?

Orbital Shower er velegnet til alle badeværelser, fra private  hjem til hoteller og spaer, lejlighedsbygninger, huse og fritidsanlæg. I vores showroom kan du se eksempler på kunder, der har valgt at installere Orbital Shower. Orbital Shower er dog i øjeblikket ikke egnet til mobile køretøjer som campingvogne og autocampere og heller ikke til udendørs brug.

Hvordan sparer Orbital Shower vand og energi?

Orbital Shower renser og recirkulerer brusevandet. Da vandet allerede er varmt, behøver bruseren kun at kompensere for det temperaturtab, der opstår under recirkulationen, hvilket sker med det indbyggede varmeelement. På den måde sparer du både vand og energi.

Hvordan renses vandet i Orbital Shower?

Gulvafløbet i Orbital Shower er udstyret med sensorer, der kontrollerer vandets kvalitet 20 gange i sekundet. Det vand, der er rent nok til at blive recirkuleret, returneres til systemet og renses ved hjælp af et partikelfilter og en UV-lampe, der eliminerer risikoen for bakterievækst. Derefter genopvarmes det til den rette temperatur og recirkuleres i bruseren. Det vand, der ikke er tilstrækkeligt rent, sorteres fra i gulvafløbet og skylles ud i afløbet.

Hvor meget vand bruger Orbital Shower i forhold til en konventionel bruser?

Som en tommelfingerregel bruges der ved et konventionelt brusebad på 10 minutter ca. 100 liter vand, mens Orbital Shower kun bruger 25 liter. Gulvvarme i badeværelset og en godt lukket brusekabine er eksempler på faktorer, der hjælper Orbital Shower med at recirkulere så meget vand som muligt og dermed maksimere mængden af vand og energi, der spares.

Kan man installere en Orbital Shower Core-enhed til flere brusere?

Nej, det er ikke muligt.

Genbruges vandet fra et brusebad ved det næste brusebad?

Nej, Orbital Shower kører et selvrensningsprogram mellem hvert brusebad for at sikre, at systemet er skyllet helt igennem, før den næste person bruger bruseren. Systemet tømmes også helt for vand efter hvert brusebad.

Hvorfor er Orbital Shower dyrere end et almindeligt brusebad?

Orbital Shower er ikke en almindelig bruser, men et helt system baseret på unik teknologi. Det er også den eneste bruser, der sparer vand og  energi, samtidig med at den giver en endnu bedre bruseoplevelse end en almindelig bruser, takket være et højt og jævnt tryk og en stabil temperatur, som du kan indstille nøjagtigt på graden efter dine egne præferencer.

Hvad er levetiden for en Orbital Shower?

Vores test viser en levetid på ca. 25 år.

Hvor stor er Orbital Shower?

Du skal bruge et areal på mindst 90x90 cm for at kunne installere Orbital Shower. Selve kernen er 745x442 mm stor. Der kommer også andre mål oveni, afhængig af hvilken installationsvariant du vælger. Kontakt os, eller spørg din installatør til råds.

Hvordan fungerer Orbital Shower med hårdt vand?

Vi anbefaler 6 °dH-10 °dH eller en total hårdhed på maks. 110-180 mg CaCO3/liter, for at Orbital Shower kan fungere så godt som muligt. Hvis vandet er for hårdt, kan du købe et blødgøringsanlæg, så du stadig kan installere Orbital Shower.

Virker bruseren uden internetforbindelse?

Ja, men du mister muligheden for at se, hvor meget du sparer, få statusopdateringer og oplysninger om vedligeholdelse.

Kan jeg installere Orbital Shower i et off grid hus?

Ja, det kan du godt, så længe de øvrige installationskrav er opfyldt.

Kan jeg installere Orbital Shower i min autocamper?

Nej, fordi nogle funktioner kan være begrænsede, hvis ikke alle installationskrav er opfyldt. Vores bruser bruger for eksempel følsomme sensorer, der har brug for et plant gulv for at fungere korrekt, hvilket er svært at garantere i et mobilt køretøj.

Kan regnvand bruges til brusebad?

Nej, det fungerer ikke for øjeblikket.

Hvad sker der, hvis Orbital Shower udsættes for minusgrader?

Hvis du installerer bruseren i et miljø, hvor der er risiko for frost, skal du sørge for, at mindst Core-enheden installeres i et rum, der er isoleret. Den må ikke udsættes for minusgrader, da der er risiko for, at teknologien går i stykker.

Køb Orbital Shower

Hvordan køber jeg Orbital Shower?

Du kan købe Orbital Shower gennem en af ​​vores certificerede installatører, i en butik, der er en del af vores netværk af forhandlere eller afgive din ordre direkte i vores webshop. Så skal du først kontakte en autoriseret installatør og selv kontrollere, at betingelserne for montering er på plads.

Kontakt os, hvis du ikke kan finde en installatør eller butik i dit område, eller hvis det drejer sig om en større ordre.

Hvad koster Orbital Shower?

Orbital Shower har en vejledende pris fra 45 000 kr., afhængigt af hvilken installationsvariant du vælger.

Butikker

Hvor finder jeg en forhandler af Orbital Shower?

Her er en liste over alle butikker, der sælger Orbital Shower.

Hvordan bliver jeg forhandler?

Kontakt os, hvis du er interesseret i at blive forhandler, så fortæller vi dig mere.

Installatører

Hvordan finder jeg en certificeret installatør?

Du kan finde en liste over alle certificerede installatører her.  Du kan også kontakte din nærmeste forhandler for høre, hvem de arbejder sammen med. Hvis du har din egen kontakt, som du gerne vil bruge, kan vi arrangere gratis uddannelse og certificering for din installatør. Kontakt os for at få flere oplysninger.

Hvorfor skal jeg bruge en certificeret installatør?

For at garantere den højeste kvalitet på installation og drift, og for at garantien er gyldig, skal du bruge en certificeret installatør.

Installation

Hvordan installeres Orbital Shower?

Installationen af Orbital Shower skal udføres af en uddannet og certificeret installatør. Du kan finde en liste over alle certificerede installatører her. Hvis du har din egen kontakt, som du gerne vil bruge, kan vi arrangere gratis uddannelse og certificering af din installatør. Kontakt os for at få flere oplysninger.

Kræves der særlige forudsætninger for at kunne få installeret Orbital Shower?

Et grundlæggende krav er adgang til vand og elektricitet, men  også internetforbindelse. Men visse andre grundlæggende krav skal også være opfyldt – du finder en tjekliste i produktbeskrivelsen for Orbital Shower og. Tal med din installatør, butik eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Hvem kan hjælpe mig med at installere Orbital Shower?

Du kan finde en liste over vores certificerede installatører her. Kontakt os eller din nærmeste butik, hvis du ikke kan finde en installatør i dit nærområde.

Hvor lang tid tager det at installere Orbital Shower sammenlignet med en almindelig bruser?

Det tager ca. 3-4 timer længere at installere Orbital Shower end en konventionel bruser.

Kan jeg bruge en internetforbindelse via kabel?

Ja, det går godt.

Brug

Hvor kan jeg downloade brugervejledningen?

Den kan downloades her.

Hvordan ændrer jeg vandtemperaturen?

Du drejer Control Dial til venstre eller højre. Temperaturen vises på kontroldisplayet.

Hvordan får jeg adgang til brusemenuen?

Tryk på Control Dial, og hold den inde, indtil menuen vises.  Drej vælgeren for at navigere mellem funktionerne, og tryk for at vælge det,  du vil gøre. I brugermanualen finder du oplysninger om alle mulighederne i  Control Dial.

Hvad er My Water App?

I My Water-appen kan du foretage personlige indstillinger. Den viser også bruserens ydeevne, hvor meget vand og energi du sparer, samt status på filtret. Appen findes til både Android og iOS, søg efter "My  Water by Orbital Systems" for at downloade og installere den på din telefon.

Hvordan ved jeg, hvor meget vand jeg sparer?

Efter hvert brusebad viser Control Dial, hvor meget vand du har sparet. Du kan også se i My Water-appen, hvor meget vand og energi du har sparet.

Kan jeg stadig tage brusebad, hvis en komponent går i stykker?

Hvis en del af recirkulationssystemet holder op med at fungere, vil recirkulationen afbrydes. Orbital Shower kan så stadig bruges som en normal bruser. Kontakt vores kundesupport, så vi kan hjælpe dig med at løse problemet.

Hvad sker der, hvis strømmen går?

Orbital Shower fungerer ikke uden strøm.

Hvad sker der, hvis man tisser i bruseren?

Sensorerne i gulvafløbet identificerer vand, der er for snavset til at blive renset og recirkuleret, og skyller det ud i afløbet. Dette gælder for eksempel vand, der er forurenet med kropsvæsker som urin.

Hvad sker der, hvis jeg bader min hund eller vasker op i brusebadet?

Brusesystemet er beregnet til mennesker og kan håndtere snavs samt sæbe og andre hygiejneprodukter. Hvis Orbital Shower udsættes for stoffer, der ikke normalt forventes i en bruser, f.eks. store mængder jord, mudder, hår eller skrappe kemikalier, vil det påvirke ydeevnen negativt og kan forårsage permanent skade på systemet.

Hvis du stadig skal bruge bruseren til mere ekstrem tilsmudsning, kan du slukke for recirkulationen til netop den bruse-session. Det gør du via kontrolknappens menu.

Hvordan opdateres softwaren?

Når en ny version af softwaren er tilgængelig, fjernopdateres  din bruser automatisk.

Pleje

Hvordan rengør jeg Orbital Shower?

Orbital Shower fortæller dig, hvornår det er tid til at skifte filteret. Filterudskiftning bør finde sted efter ca. 200 brusesessioner eller 6 måneder, alt efter hvad der indtræffer først. I My Water App kan du se den mere præcise status på dit filter.

UV-lampen og kvartsglasset skal rengøres en gang om året. Hver anden uge fortæller din Orbital Shower dig, at det er tid til at lægge en rensetablet på brusegulvet og aktivere et særligt rengøringsprogram. Som ved andre brusere skal gulve og afløb også regelmæssigt renses for hår og større partikler. Mere information om pleje og vedligeholdelse kan findes i brugermanualen.

Kan jeg selv skifte de forskellige forbrugsdele?

Ja, det er enkelt. Klare instruktioner kan findes i brugermanualen.

Hvordan når jeg kundesupport?

Kontakt vores kundesupport her. Hav venligst dit serienummer klar, du finder det øverst på Core-enheden.

Hvordan bestiller jeg filtre og rensetabletter?

Kontakt vores kundesupport, når du har brug for en genopfyldning.

Hvor lang tid tager det for filtre og rensetabletter at blive leveret?

1-3 hverdage.

Fungerer Orbital Shower, hvis filteret ikke udskiftes?

Orbital Shower fungerer i et stykke tid selv uden at skifte filter. Men hvis filteret bliver helt tilstoppet, fungerer Orbital Shower slet ikke.

Virker bruseren selvom UV-lampen ikke virker?

Ja, men det kan ikke recirkulere vand, men vil fungere som et almindeligt brusebad.

Certificering

Hvordan bliver jeg certificeret installatør for Orbital Shower?

For at blive certificeret skal du gennemføre vores uddannelse, som vi tilbyder gratis på vores hovedkontor i Malmø. Kontakt os, hvis du er interesseret.

Hvor lang tid tager uddannelsen?

Uddannelsen til at blive certificeret tager en dag.

Hvor meget koster det at blive certificeret?

Uddannelse og certificering er gratis.

Hvem kan blive certificeret?

Vi stiller grundlæggende krav til faglige kompetencer inden for VVS-området. Derudover foretages en individuel vurdering af egnetheden til at blive certificeret partner.

Tekniske spørgsmål

Hvordan ved jeg, om mit badeværelse opfylder de tekniske krav til installation?

Tal med din certificerede installatør eller din forhandler, hvis du er usikker på, hvordan du finder ud af det. Du kan også kontakte os direkte for at få vejledning.

Er det muligt at bruge Orbital Shower uden internetforbindelse?

2,4 GHz-forbindelse er et krav for fuld funktionalitet. Men  Orbital Shower fungerer, selvom forbindelsen går ned. Dog vil nogle vigtige funktioner, såsom fjernopdatering af software, filterovervågning, overvågning af ydeevne og proaktiv support fra vores serviceteam, ikke være tilgængelige.

Kan man bruge en mindre sikring end 16A?

Nej, det duer ikke, fordi systemet kan bruge op til 3,2 kWh  under recirkulation.

Har du flere spørgsmål?

Kontakt os, så fortæller vi mere.