Hvidt brusehoved på brun væg

Så køber du Orbital Shower

Orbital Shower kan bestilles gennem de kanaler, vi lister her. For mere detaljeret information om dit køb, se vores købsbetingelser.

Af certificeret installatør

Vores certificerede installatører fungererogså som vores forhandlere. Alle har gennemgået vores træning og certificering for at garantere installation af Orbital-produkter af højeste kvalitet.

Vores certificerede installatører giver dig råd inden du vælger model, hjælper dig med selve købet og hele monteringsprocessen. En certificeret installatør kan naturligvis også hjælpe med større projekter, hvor Orbitals produkter indgår som en del.

Kan du ikke finde en certificeret installatør i dit område, eller er du allerede i kontakt med en VVS du ønsker at benytte? Kontakt os - vi arrangerer gratis træning og certificering til din installatør.

Find installatør

I butik

Orbital har også et netværk af forhandlere i form af VVS-butikker. I disse butikker er der showrooms, hvor du kan opleve Orbitals produkter i virkeligheden. Butikkerne har også uddannet personale, som kan give dig gode råd og svare på spørgsmål samt modtage din Orbital Shower bestilling.

Find butik

I webbshopen

Du kan også bestille Orbital Shower direkte i vores webbshop. Så skal du først kontakte en autoriseret installatør og selv kontrollere, at betingelserne for montering er på plads.

Bestil online

Erhvervskunde?

Kontakt os for at diskutere skræddersyede løsninger.

Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.