Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.
Svart duschhuvud på grå vägg sprutar vatten

Bestil din Orbital Shower

Dette indgår

*Når du køber Orbital Shower, inkluderer det en 2-årig Care and Optimization Plan (COP). Aftalen fornyes derefter hver 6. måned til en månedspris på 200 DKK, som opkræves halvårligt. COP omfatter op til 10 års løbende gratis filtre, forbrugsvarer, gratis service og optimering af software til vandrecirkulation. Venligst se vores købsvilkår for fuldstændig information.

Vælg installatør

Hvis du vil bestille online, skal du først kontakte en certificeret installatør, som kan hjælpe dig med at vælge den rigtige installationsvariant og udføre installationen.

Min certificerede installatør hedder
Find en certificeret installatør.

Vælg farve

Control Dial

Håndbruser

Brusehoved

Svart rund kontroll med blå skärm och text 87.8 litres saved

Control Dial

Håndbruser

Takdusch

Vælg installationsvariant

Din bestilling

Orbital Shower

Farve

Matt hvid

Ændre
Installationsvariant

Basic

Ændre
Min certificerede installatør

Indtast leverandør

Ange

Opsummering

I alt

43 900 kr.

Heraf moms

8 780 kr.

Til betaling i dag

5 000 kr.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Du betaler 5.000 kr., når du afgiver din bestilling. Den endelige faktura sendes herefter ved montering. Vi kontakter dig, når du har afgivet din ordre for at koordinere og planlægge levering og installation. Der er en vis leveringstid på produktet, du vil modtage mere præcis information under planlægningsopkaldet.

Ofte stillede spørsmål

Svart nedåtgående pil

For at garantere den højeste kvalitet på installation og drift, og for at garantien er gyldig, skal du bruge en certificeret installatør.

Svart nedåtgående pil

Orbital Shower fortæller dig, hvornår det er tid til at skifte filteret. Filterudskiftning bør finde sted efter ca. 200 brusesessioner eller 6 måneder, alt efter hvad der indtræffer først. I My Water App kan du se den mere præcise status på dit filter.

UV-lampen og kvartsglasset skal rengøres en gang om året. Hver anden uge fortæller din Orbital Shower dig, at det er tid til at lægge en rensetablet på brusegulvet og aktivere et særligt rengøringsprogram. Som ved andre brusere skal gulve og afløb også regelmæssigt renses for hår og større partikler. Mere information om pleje og vedligeholdelse kan findes i brugermanualen.

Svart nedåtgående pil

Ja, men du mister muligheden for at se, hvor meget du sparer, få statusopdateringer og oplysninger om vedligeholdelse.

Svart nedåtgående pil

Efter hvert brusebad viser Control Dial, hvor meget vand du har sparet. Du kan også se i My Water-appen, hvor meget vand og energi du har sparet.