Terrasse med to stole i skumringslys ved havet

Orbital Shower i svanemærkede huse

Andelsforeningen Skogsnyckeln er en del af den nye klimasmarte feriedestination Vidhave på Gotland. Nova Nature Group, som har bygget de 22 Svanemærkede huse, har valgt en ny tilgang, når det gælder driften. Husejerne får større muligheder for at påvirke deres eget energi- og vandforbrug.

Bolaget har fått stor uppmärksamhet för sin första produkt – världens första cirkulära dusch som möjliggör betydande besparingar av vatten och energi - och har ökat sin omsättning med 100% för tredje året i rad.

Orbital Shower i svanemærkede huse

Jan 19, 2022

Andelsforeningen Skogsnyckeln er en del af den nye klimasmarte feriedestination Vidhave på Gotland. Nova Nature Group, som har bygget de 22 Svanemærkede huse, har valgt en ny tilgang, når det gælder driften. Husejerne får større muligheder for at påvirke deres eget energi- og vandforbrug.

Orbital er stolt samarbejdspartner, og alle husene er blevet udstyret med markedets eneste cirkulære bruserløsning – Orbital Shower. Alle husene er nu solgt, og det er tid til at flytte ind i starten af 2022.

Smuk natur og høje miljøstandarder

Vidhave er det nye navn på det kystnære område uden for Visby, hvor Snäck Camping tidligere lå. Området er smukt beliggende blandt gotlandske fyrretræer, og de 22 øko-certificerede træhuse har alle udsigt til havet. Men opførelsen af andelsforeningen er kun begyndelsen. Med Vildhave ønsker Nova Nature Group at skabe en ny kultur for ferieboliger med et minimalt miljøaftryk, og i løbet af de næste fem år vil der ske meget her.

Badeværelse med Orbital Shower, glasvæg, toilet og vinduer

Orbital er stolt partner

At spare på verdens ressourcer, og især på vand, er et vigtigt bidrag til en mere bæredygtig fremtid. Vidhave er endnu et bevis på folks ønske om at leve bæredygtigt, både i hverdagen og på ferien. Nu, hvor Nova Nature Group har valgt Orbital som partner og installeret Orbital Shower i alle deres huse, føjes projektet til en voksende liste af private hjem, hoteller og sportsanlæg, som alle sammen allerede sparer millioner af liter vand hvert år.

Sofa, lænestole og sofabord ved vindue med udsigt til fyrretræer og havet

Husejere kan spare op til 90% vand

Medlemmer af Brf Skogsnyckeln står selv for deres udgifter til indeklima og vand. Det skaber et incitament til bevidst og bæredygtigt ejerskab. Ved at installere Orbital Shower kan andelshaverne spare op til 90 % af vandforbruget og 80 % af energiforbruget i forhold til en almindelig  bruser. Dermed skabes en bæredygtig feriebolig, der har fremtiden for sig.

– Vi er ved at udvikle stedet, så vi kan byde velkommen til miljøbevidste familier og enkeltpersoner, der søger en aktiv ferie i smukke omgivelser. Her vil der blive bygget hotel, spa og yderligere ferieboliger, som alle vil blive opført efter høje miljøstandarder og i harmoni med Gotlands natur, siger Jens Hjelte, medejer af Nova Nature Group.

“Vi är väldigt glada att ledande fastighetsägare och utvecklare ser så tydliga fördelar med vår teknologi, att de väljer att inte bara köpa våra produkter utan även investera i bolaget. Med ökande vattenbrist globalt och energipriser som rusar finns ett uppenbart momentum för Orbital och våra lösningar för att spara vatten och energi utan att kompromissa med komforten. Denna investering ger oss möjlighet att skala upp kommersiellt och öka takten i att få världen att använda vatten smartare”

Mehrdad Mahdjoubi, grundare och VD

Hälften av energiförbrukningen i ett normalhushåll går åt till att värma vatten för dusch och bad. I en traditionell dusch värms vattnet för att användas en enda gång innan det spolas ut i avloppet. Orbital Shower är världens första cirkulära dusch. Den renar och återcirkulerar vattnet i realtid med en mer exakt styrning av vattentryck och temperatur. Detta kan spara upp till 90% av vattnet och upp till 80% av energin jämfört med en traditionell dusch.

Orbital Shower är en revolutionerande lösning som finns tillgänglig för kunder redan idag och är den första i raden av produkter från Orbital Systems.

ABG Sundal Collier har agerat finansiell rådgivare åt ORBITAL SYSTEMS INC.i investeringsrundan.

Information og pressehenvendelser

Jan 19, 2022

Del denne artikel
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.