Stenhus og træer ved sø

The Inn at Bokskogen tilbyder sine gæster bæredygtig indkvartering

Midt i Bogskogens naturreservat har Bokskogens Golfklubb renoveret to traditionsrige bygninger, hvoraf den ene stammer tilbage fra 1860'erne, for at skabe The Inn at Bokskogen.

Bolaget har fått stor uppmärksamhet för sin första produkt – världens första cirkulära dusch som möjliggör betydande besparingar av vatten och energi - och har ökat sin omsättning med 100% för tredje året i rad.

The Inn at Bokskogen tilbyder sine gæster bæredygtig indkvartering

Jun 22, 2021

Midt i Bogskogens naturreservat har Bokskogens Golfklubb renoveret to traditionsrige bygninger, hvoraf den ene stammer tilbage fra 1860'erne, for at skabe The Inn at Bokskogen.

Husenes smukke stenvægge og det ægte stråtag er bevaret, og det var derfor indlysende, at resten af renoveringen også skulle være så bæredygtig som muligt. Her fortæller Thomas Ahlberg, administrerende direktør for Bokskogens Golfklubb, hvorfor de valgte at installere Orbital Shower.

Hvad var udfordringerne ved at renovere bygninger, der er over hundrede og halvtreds år gamle?

– Når man renoverer et hus, der er så gammelt, skal man være forberedt på noget detektivarbejde. Der var ikke gemt nogen tegninger, og vi vidste ikke rigtig, hvor alle de ledninger og rør, som vi skulle have adgang til, var installeret. Undervejs i arbejdet valgte vi derfor at filme og dokumentere hvert enkelt trin, som vi gemmer til fremtiden, så vi kan gå tilbage og tjekke, hvis det er nødvendigt, fortæller Thomas.

– Bygningen er kulturmærket, hvilket betyder, at huset inden renoveringen bliver kulturelt vurderet for at finde ud af, hvilke typer renoveringer der kan foretages, og hvilket udseende huset må have, så bygningens karakter bevares. F.eks. har det ældste hus altid haft stråtag, og det skal så også være der efter renoveringen, fortsætter Thomas.

Værelse med seng, to lænestole, bord og to vinduer

Hvordan passede Orbital Shower ind i de gamle huse?

– Selv om det er gamle, traditionsrige huse, der er blevet renoveret, er de topklasse indvendigt. Mange vælger Bokskogens Golfklubb, fordi den ligger i et så unikt og smukt naturområde. Det gør det naturligt for os at værne om naturen og miljøet. Valget af Orbital Systems var derfor naturligt. Udover bruserne har vi også regnvandstank, solceller og robotklippere. Gennem alle vores miljømæssige valg sparer vi en masse vand og kan være mere energieffektive i vores bæredygtige boliger, forklarer Thomas.

Golfbane med trægruppe i kanten


Hvad synes de besøgende om Orbital Shower?

– Alle, der besøger The Inn at Bokskogen, bliver meget overraskede, når de træder ind, for de regner ikke med, at det er så så  moderne. Og for mange er det en positiv oplevelse, når de får lov at bruge Orbital Shower første gang. I et af værelserne har vi bevaret en del af en gammel skorsten, hvor der nu er installeret en Orbital Shower, hvilket mange husker efter besøget, siger Thomas med et smil.

Orbital Shower-panel med Control Dial og håndbruser på hvide fliser

Hvordan booker man et værelse på The Inn at Bokskogen?

– The Inn at Bokskogen er åben for alle. Firmaer, vandrere, golfspillere eller dem, der ønsker en privat fest med overnatning. Vi tilbyder også en stor terrasse med grill på bagsiden, hvor det er blevet populært at bestille mad og ingredienser fra restauranten, som gæsterne så selv griller, afslutter Thomas.

“Vi är väldigt glada att ledande fastighetsägare och utvecklare ser så tydliga fördelar med vår teknologi, att de väljer att inte bara köpa våra produkter utan även investera i bolaget. Med ökande vattenbrist globalt och energipriser som rusar finns ett uppenbart momentum för Orbital och våra lösningar för att spara vatten och energi utan att kompromissa med komforten. Denna investering ger oss möjlighet att skala upp kommersiellt och öka takten i att få världen att använda vatten smartare”

Mehrdad Mahdjoubi, grundare och VD

Hälften av energiförbrukningen i ett normalhushåll går åt till att värma vatten för dusch och bad. I en traditionell dusch värms vattnet för att användas en enda gång innan det spolas ut i avloppet. Orbital Shower är världens första cirkulära dusch. Den renar och återcirkulerar vattnet i realtid med en mer exakt styrning av vattentryck och temperatur. Detta kan spara upp till 90% av vattnet och upp till 80% av energin jämfört med en traditionell dusch.

Orbital Shower är en revolutionerande lösning som finns tillgänglig för kunder redan idag och är den första i raden av produkter från Orbital Systems.

ABG Sundal Collier har agerat finansiell rådgivare åt ORBITAL SYSTEMS INC.i investeringsrundan.

Information og pressehenvendelser

Jun 22, 2021

Del denne artikel
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.