Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.

En skønnere revolution

Vores vision er at reducere forbruget af vand, uden at det påvirker vores vaner eller livsstil.

Fjällandskap med sjö och fyra vandrare

Ferskvand er allerede en mangelvare i mange områder – selv i vores del af verden. Snart vil efterspørgslen efter vand være betydeligt større end udbuddet. WHO anbefaler et dagligt vandforbrug per person på  50-100 liter. I Norden bruger hver person ca. 140 liter vand om dagen. Hos Orbital er det vores mål at reducere dette til 20 liter om dagen.

Så meget vand vi bruger om dagen

Personlig hygiejne

60 l

Toiletskyl

30 l

Opvask

15 l

Vask

15 l

Mad og drikke

10 l

Andet

10 l

I alt

140 liter

Vågor på blått vatten

Teknologi
er løsningen

Det er ikke muligt at øge den samlede vandforsyning i verden. At  rense saltvand for at fremstille ferskvand kræver omfattende og dyre  investeringer i infrastruktur. Derfor udvikler vi hos Orbital teknologi, der gør det muligt at bruge vandet meget mere effektivt.

Vi starter med hjemmet og især badeværelset, fordi det er der, de største vandtyve findes – bruseren og toilettet. Ved hjælp af eksisterende rensnings- og sensorteknologier skaber vi et unikt og patenteret system, der reducerer vandforbruget drastisk.

Hand håller i stålfärgat lock med Orbital LogotypVitt duschhuvud som sprutar vatten

Den optimale bruseoplevelse

At tage mindre brusebad kan være en måde at spare på vandet på, men det er ikke så tillokkende for os, der kan lide at tage lange, varme brusebade. Derfor arbejder vi altid med menneskers oplevelse i tankerne. Vi er overbeviste om, at der er brug for en løsning, som ikke tvinger brugeren til at ændre sin livsstil eller sine daglige rutiner.

“Hvis man ønsker at opnå adfærdsændringer på miljøområdet, skal man udvikle en løsning, der ikke føles som et offer for brugeren.”

Mehrdad Mahdjoubi, grundlægger af og administrerende direktør for Orbital.

Orbitals VD Mehrdad Mahdjoubi

Orbital Shower renser og recirkulerer vandet under dit brusebad, så du hele tiden får masser af vand med den helt rigtige temperatur. Du får endda et højere vandtryk end i en almindelig bruser – alt sammen for at give dig en oplevelse udover det sædvanlige. Samtidig sparer du både vand og energi.

Man vid tält och kanot på klippa i solnedgång

Til en aktiv livsstil

Vi brænder for en aktiv livsstil – og for os er det vigtigt at kunne tage et langt brusebad efter en tur i naturen eller i fitnesscenteret. Orbital blev grundlagt for at passe på verdens vand uden at gå på kompromis med vores livsstil.

Fra 140 til 20 liter vand

Orbital Shower gør, at vi kan reducere det daglige vandforbrug fra 140 til 100 liter pr. person. Men det er kun begyndelsen.

Vores nyeste produkt, Orbital Tap, passer på det vand, som du vasker dig med i håndvasken, og bruger det til at skylle ud i toilettet. På  den måde kan du genbruge 100 % af det drikkevand, der ellers ville blive  skyllet direkte ud i afløbet.

Med vores teknologi knyttet til endnu flere anvendelsesmuligheder er det vores vision, at hver enkelt person skal reducere sit vandforbrug til 20 liter om dagen.