Berns klassiske bygning med blomstrende kirsebærtræer

Berns Hotel

Berns er etablissementet, der har været centrum for Stockholms underholdning i mere end 150 år. Udover koncerter, natklub, restaurant og et væld af arrangementer rummer Berns også et eksklusivt boutiquehotel i sine smukke lokaler. Der er 81 individuelt indrettede hotelværelser med en intim atmosfære.

Udsigt fra oven af ​​restaurant med krystal lysekroner
Hotelværelse med seng og maleri på væggen

I Berns mødes du af historisk arkitektur med majestætiske proportioner. Her i Berzelii-parken midt i Stockholms epicenter har verdenskunstnere og fornøjelsessøgende samlet sig siden 1863. I dag drives Berns af Stureplansgruppen og profilerer sig både gennem sit sociale ansvar og et tydeligt fokus på miljø og bæredygtighed. Og det er her, Orbital Shower kommer ind i billedet.

Brusebad med grå marmorvægge og hvid bruser

Green Keys internationalt miljømærke

Green Key er et internationalt miljømærke for besøgs- og turistfaciliteter i over 50 lande rundt om i verden. Ved at følge de omfattende kriterier er Berns blevet tildelt Green Key-mærket. Takket være dette bidrager Berns gæster til at tage ansvar for miljøet uden at gå på kompromis med deres oplevelse eller komfort.

Luksuriøs grå marmor i behagelig harmoni med Orbital Shower i mat hvid design.

Linn Vislie, Hotel Manager Berns
"Vores kontraktgæster, som ofte er på farten, vil gerne have det godt på hoteller. Men det er også blevet mere og mere vigtigt for dem at føle, at de bidrager, selv når de ikke er hjemme. Der udfylder Orbital Shower en vigtig funktion ved at vores gæster føler, at de kan bidrage ved at spare vand og energi."

Linn Vislie, Hotel Manager Berns

Berns arbejder langsigtet med små forbedringer, der giver store resultater over lang tid. Berns har 4 klare fokusområder i sit arbejde; Bæredygtig tænkning for mad og madspild, affald og kildesortering, energi og transport og bevidst valg af leverandører.

Hvidt brusehoved sprøjter vand på grå stenvæg

Udover den eksklusive oplevelse og et klart fokus på miljø og bæredygtighed, har Berns Hotel naturligvis alt, hvad en hotelgæst kan drømme om: Concierge, roomservice døgnet rundt, et fuldt udstyret fitnesscenter og privat massage.​​

Berns hjemmeside

No items found.
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.