Vindue med potte og vase med græs i

Familien Tengen

I en renoveret villa fra 20'erne er familien Tengen gået fra et badekar til et brusebad med Orbital Shower. Det har skabt en fin blanding mellem det gamle hus og den moderne spa-følelse på badeværelset.

Håndvask med kommode og sæbedispenser
Svart duschhuvud på sandfärgad vägg

Familien består af Johan og Caroline, deres to børn i de lavere teenageår og hunden Saga. Med aktive skemaer for alle familiemedlemmer er brusebad en central del af hverdagen. Tidligere rummede badeværelset et badekar, men nu er badekar aflöst av en Orbital bruser.

- Jeg har kendt til Orbital i et stykke tid nu, så det var naturligt for mig at vælge Orbital Shower, da vi renoverede badeværelset, for jeg er meget interesseret i ny teknologi, siger Johan.

Badeværelse med håndvask og spejl hvor brusen er synlig

Teenagerne elsker spa-følelsen

Det nye badeværelse er bygget, hvor der tidligere har været et gammelt og ret lille køkken. Nu er rummet forvandlet til et moderne badeværelse med et stilrent interiør skabt af solide materialer. Familien har valgt grå klinker på vægge og gulv og en klassisk kommode, der rummer alt, hvad du skal bruge. De gamle sprossevinduer danner en flot kontrast og udsigten mod den frodige have er ren luksus at se ud på, mens man nyder et langt brusebad. Teenagerne elsker især spa-følelsen i det nye badeværelse.

Johan Tengen
"Vi valgte Orbital Shower Panel, fordi vi gerne at det var tydeligt, at dette ikke er en almindelig bruser."

Johan Tengen

Johan Tengen arbejder selv med ejendomsvurdering, og har derfor et godt indblik i, hvad der er med til at øge værdien af ​​ejendomme. Når energipriserne skyder i vejret og vandmangel i stigende grad fører til vandingsforbud, er Orbital Shower en del af løsningen, men også en økonomisk faktor, der øger værdien af ​​en privat villa.

Hvidt hus med trapper, græsplæne og træer

Det femte medlem af familien, hunden Saga, sætter også pris på Orbital Shower, når hun skal vaske støvet af den sidste lange gåtur. Det er også fint muligt at bade en beskidt hund i Orbital Shower, forudsat at recirkulationen er slået fra.

No items found.
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.