Rødt staldhus med terrasse

Den røde lade

For at skabe ekstra plads til langdistancegæster, valgte familien Karlsson at bygge et separat gæstehus på deres ejendom i Norra Grönby, Skåne. Lige fra starten var det oplagt at tænke energieffektivt ned til mindste detalje.

rødt hus med terrasse og havemøbler
Tomatplante med modne røde tomater

Da Markus Karlsson og hans familie havde besluttet, at de ville bygge et separat gæstehus, skulle de beslutte sig for, hvilken type hus. Ambitionen var at skabe et hjem, der falder ind i det landlige miljø, hvor de bor. Valget faldt derfor på en klassisk lade med ægte sadeltag, malet helt i blegrødt. Resultatet er blevet et lige og stilrent hus med fællesrum, et stort og et lille soveværelse og en stor dejlig terrasse.

Entre med åben hoveddør og udsigt mod køkkenbordet

Energieffektive løsninger

Da Markus er interesseret i både den nyeste teknologi og nye, miljørigtige løsninger, var det oplagt at tænke energirigtigt igennem hele byggeriet. Det var her, Orbital Shower kom ind i billedet, da det er en bruser, der ikke kun sparer vand, men også energi ved at rense og recirkulere det varme vand.

Den røde lade er et lige og stilrent hus med masser af lys

Markus Karlsson, Norra Grönby
-Jeg synes, at Orbital Shower er et fantastisk system med sund miljøtænkning. Mærkeligt at det ikke er kommet før egentlig.

Markus Karlsson, Norra Grönby

De personer, der har planlagt, designet og bygget den røde stald, er Orbital Projects. Dette er Orbitals egen projektorganisation med bred og dyb kompetence inden for både byggeri og VVS. Orbital Projects er placeret i Skåne, Stockholm og København og kan hjælpe med alle typer af projekter og selvfølgelig installation af Orbital Showers.

Lænestol sofabord og magasinholder

Alle i familien er meget glade for at have valgt Orbital Shower. De ældre gæster var bare lidt nervøse i starten, fordi det her var noget helt nyt for dem. Men det gik hurtigt over, så snart du begyndte at bruge bruseren. Næste skridt i at gøre den røde stald endnu mere miljøvenlig blev taget i løbet af sommeren, hvor taget blev udstyret med solpaneler for at forsyne huset med egenproduceret strøm.

No items found.