Værelse med trævægge, dobbeltseng og åben ild

Loggers Lodge

Midt i midnatssolens og nordlysets land ligger Harads, en lille landsby, der rummer flere spændende destinationer. En af dem er Loggers Lodge, en drøm for naturelskeren med hang til det private og eksklusive.

Sæt bord og stole foran vinduet
Seng med sengebord sengelampe og træstige ved siden af

Loggers Lodge består af en hytte med hotelværelse, spa med glasindkapslet sauna, udendørs pool og en separat glasbygning med et ekstra soveværelse. Interiøret er tilpas rustikt i det naturlige miljø, hvilket står i spændende kontrast til de højteknologiske produkter, der er valgt. Lodgens gæster får serveret førsteklasses måltider baseret på lokale råvarer med en bæredygtig profil.

Oplyst spa i snelandskab med træer

Hjem for flydere

Loggers Lodge blev oprindeligt bygget i slutningen af ​​1800-tallet som et midlertidigt hjem for hårdtarbejdende bådsmænd, da de transporterede træstammer ned ad åen til savværker på kysten. I dag rummer sommerhuset kendte svenske designklassikere og en stor glasindkapslet pejs som rummets midtpunkt.

Den glasindkapslede sauna lyser indbydende for gæsterne

Eric Borg og Jörgen Drugge, Loggers Lodge
- Da vi skulle bygge om, vidste vi, at vi har en meget eksklusiv målgruppe, som samtidig er opmærksomme på og går op i både kvalitet og bæredygtighed. Derfor syntes vi, at Orbital Shower passede rigtig godt ind på Loggers Lodge.

Eric Borg og Jörgen Drugge, Loggers Lodge

Badeværelset er solidt og luksuriøst indrettet med sort granit og egetræspaneler, et miljø der ånder både kvalitet og holdbarhed, et gennemgående tema i hele Loggers Lodge.

Badeværelse med to spejle og to håndvaske

Orbital Shower i matsort design matcher marmorvæggens rustikke udtryk og de stilrene glasvægge.

Til Loggers Lodges hjemmeside.

Photography: Tanveer Badal

No items found.
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.