Badeværelse med håndvask bruser og håndklæde

Familien Hougaard

Sanne Hougaard investerede sammen med sin kæreste og datter i bæredygtighed, da de byggede et nyt hus på Fyn i Danmark. Det betød blandt andet montering af solpaneler men også to Orbital Shower.

Spisestue med hvidt bord og hvide stole
Sort køkkeninteriør og hvid køkkenø

Sanne hørte om Orbital Shower i et tv-program med Peter Ingemann og blev straks interesseret. Da de kontaktede Orbital, blev de anbefalet at besøge Guldsmeden Hotel Axel i København, hvor der er installeret Orbital Showers på hotelværelserne. Der kunne familien Hougaard opleve Orbital Shower og se, hvordan det fungerer i det virkelige liv.

Efter at have oplevet bruseren og snakket med repræsentanter fra Orbital, føltes det som en no-brainer for miljøets skyld. Det var da de tog beslutningen om at vælge Orbital Showers – nærmere bestemt to brusere, til deres nye hus.

Hvid håndbruser og hvidt panel med rund betjening

Vandrestriktioner bidrog til beslutningen

- At spare penge ved at reducere vandforbruget er én ting, men vi hører også mere og mere om verdens mangel på ressourcer. I Danmark er der forbud mod kunstvanding næsten hver sommer nu. Disse faktorer fik os tilsammen overbevist om at købe bruserne, siger Sanne.

Orbital Shower i mat hvid matcher de grå vægge

Sanne Hougaard, Danmark
"Jeg vil have, at min datter vokser op for at blive bevidst om, hvor værdifulde vores naturressourcer er. Hun og hendes generation vil bære et meget større ansvar for planeten."

Sanne Hougaard, Danmark

- Bruseoplevelsen er ikke anderledes sammenlignet med almindelige brusere. Det er præcis den samme dejlige følelse, samtidig med at vi sparer en masse vand. Så er designet en meget stor bonus. Det føles også godt, at vi har været blandt de første privatkunder til at vælge Orbital Shower. Det er noget, vi godt kan lide at snakke om og vise frem til vores gæster, siger Sanne.

Kvinde i hvid skjorte med mobiltelefon

- Det er nemt at tænke "det er bare vand", men der er faktisk ikke uendeligt meget. Den indsigt gav mig lyst til at gøre noget konkret for at bidrage til et bedre miljø på min egen måde. Jeg vil gerne være på forkant, når det kommer til bæredygtighed, så det føles særligt godt at støtte en innovation som denne, siger Sanne.

No items found.
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.