Badebro ved tåget sø

Ödevata gårdhotel

Tænk duftende skove, skinnende små søer og klassiske røde sommerhuse – vi er midt i den smålandske idyl. Her kan du få en helt igennem klimapositiv oplevelse i Ödevata, lige i nærheden af ​​Emmaboda.

Saunaflåde på en sø med grønt og blå sommerhimmel
2 senge med puder og håndklæder på

Ödevata Gårdshotell & Fiskecamp er en forløber inden for bæredygtig livsstil og turisme, som konstant udvikler sit klimapositive koncept. Det seneste projekt er en omfattende renovering af en faldefærdig gammel husrække, der trin for trin er blevet omdannet til ferielejligheder for naturglade familier. Og netop i disse lejligheder har man valgt at installere Orbital Showers.

Rødt sommerhus ved søen og fortøjet båd

Fuldstændig turistfacilitet

Ödevata Gårdshotell er i dag et fuldt udbygget turistanlæg, men samtidig er det hjemsted og et real life projekt for værtsfamilien. På gården er der også et mindre dyrehold og en masse afgrøder.

Ödevata er billedet af det klassiske Småland

Malin Axelsson, Ödevata Gårdhotel & Fishing Camp
"Orbital Systems brusere er, hvad vi anser for at være det mest bæredygtige og innovative produkt til at spare vand og energi på markedet lige nu. Vi vil gerne være med og sprede dette budskap videre."

Malin Axelsson, Ödevata Gårdhotel & Fishing Camp

Fra begyndelsen var der tre store og mere eller mindre faldefærdige bygninger på Ödevata. Et langhus er lavet om til orangeri og et andet langhus er ombygget til det, der i dag er familiens klimasmarte hjem. Den tredje er "Axelssons grønne lange linie", som er omdannet til sommerhuse i genbrugets sande ånd. Det betyder blandt andet genbrugsfliser og andre materialer til de badeværelser, der er udstyret med Orbital Shower.

Sort bruser på badeværelse med hvide og grønne klinker

- Vi havde ikke turdet lave den her investering i genbrug for nogle år siden. Men nu ved vi, at vores gæster vil forstå, fordi de har fulgt os i mange år. Vi har valgt helt andre materialer og byggeteknikker end under vores tidligste byggeprojekter. Vi vil sætte miljøet først, og vi ved, at markedet er modent til en anderledes og unik bolig, siger Malin og Magnus.

Til Ödevata Gårdhotells hjemmeside.

No items found.
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.