Svømmebassin med stige og trævægdekorationer

Sturebadet

Sturebadet er i dag et moderne kurbad i gamle, klassiske lokaler. Det blev grundlagt i 1885 af lægen og renæssancemanden Carl Curman. Hans mål var at skabe en virksomhed, der kunne hjælpe stockholmerne med at forbedre deres helbred gennem motion og forskellige former for badning.

Sturebadet reception
Blå swimmingpool med træbalkoner ved siden af

Sturebadet har gennem årene haft besøg af både kongelige og almindelige mennesker. I dag kombinerer kurbadet sin rige historie med en konstant udvikling og modernisering. Det rummer nu både et avanceret træningscenter med lægepraksis, en arbejdsmedicinsk tjeneste og en anerkendt restaurant.

Springvand på stengulv med fototapet med birketræer bagved

Næste skridt for bæredygtighed

Strategien for løbende udvikling omfatter også et klart fokus på  bæredygtighed. Derfor har de valgt at installere Orbital Showers på det klassiske anlæg på Stureplan. Et tiltag, der sparer store mængder vand og energi i forhold til konventionelle brusere. Samtidig kan badets gæster fortsat nyde lange og behagelige brusebade.

Johan Åkerlund, salgs- og driftschef, Sturebadet
"Det føles helt naturligt for os at tage dette skridt i vores fortsatte bæredygtighedsarbejde. Da grundlaget for vores forretning drejer sig om vand, byder vi smarte innovationer som Orbital Shower velkommen med åbne arme."

Johan Åkerlund, salgs- og driftschef, Sturebadet

Sturebadet har valgt at installere fem Orbital Shower Retrofit-enheder. Det betød, at de nye brusere kunne installeres uden at skulle bygge brusebadeværelserne helt om. Retrofit er Orbitals model, der kan installeres inden for et eksisterende vandtæt lag, hvilket er en optimal løsning, hvis der ikke er behov for at foretage en totalrenovering.

2 vandbesparende brusere med hvide fliser og stenvægge

Resultaterne har ikke ladet vente på sig. Orbital Shower sparede ca. 40 000 liter vand og 1 000 kWh om måneden i de første måneder i forhold til de gamle konventionelle brusere. Alt dette mens Sturebadets gæster fortsat kan nyde lange, dejlige brusebade i rigeligt varmt vand.

No items found.