Miss Clara husfacade med hjørneindgang og vindue

Miss Clara by Nobis

Med ægte materialer og en ufejlbarlig sans for tidssvarende stil er der skabt en oase i centrum af Stockholm. Bæredygtighed er et af de ledende principper bag valget af Orbital Shower til flere af hotellets badeværelser.

Bord med stole og loftslampe og balletmaleri på væggen
Dobbeltseng med sorte sengelamper

Miss Clara blev designet sammen med Gert Wingårdh. Bygningen er blevet renoveret og indrettet på en måde, der udnytter bygningens egne muligheder og tidstypiske stil. Bæredygtige materialevalg og intuitive og klare funktioner har været vigtige for at skabe dette eksklusive boutiquehotel.

Badeværelsesdør med toilet og bruser synligt

Frosted glas giver plads

Badeværelserne følger det samme afdæmpede farveskema som de andre rum, hvor brune nuancer og marmor står i smuk kontrast til rene hvide fliser. Mat glas hjælper med at få dagslyset ind, hvilket giver en smuk glød og en følelse af rumlighed.

Orbitalbruseren i mat hvid finish passer til badeværelsets indretning.

Victor Bohlin, Hotel Manager Miss Clara
"Vores vision er, at Miss Clara skal blive det mest bæredygtige hotel i Norden. Orbital Shower var et naturligt valg på rejsen mod det mål."

Victor Bohlin, Hotel Manager Miss Clara

Da Miss Clara allerede havde et færdigt badeværelse, valgte hun Orbital Shower Retrofit, som kan installeres inden for en eksisterende vandtæt membran. Det gør det muligt at begynde at spare vand og energi i badeværelset uden at skulle starte en total ombygning.

Håndvask og rundt badeværelsesspejl på hvid flisevæg

Miss Clara ligger på Sveavägen 48, lige i hjertet af byens centrum. Det har de udnyttet og fra starten skabt en planløsning, der inviterer gadens bymiljø og lader stueetagen med reception, restaurant og bar indgå naturligt i byens liv og bevægelse uden for hotellet.

No items found.