Lagerbygning med stillads foran

Wangeskog

Wangeskog er en svensk virksomhed med omkring tredive lokale udlejningscentre, der henvender sig til det professionelle marked inden for byggeri, industri og energi. Virksomhedens forretningsidé indebærer en mere effektiv ressourceanvendelse, da flere kan dele maskiner og udstyr, hvilket reducerer det samlede forbrug.

Gang med hvide vægge og døre og spisebord i baggrunden
Spisestue med stole, bord og store vinduer

Wangeskog har identificeret fem mål baseret på FN's 17 globale mål, hvor virksomheden kan bidrage til mere bæredygtig udvikling. Målene handler om social og økonomisk samt miljømæssig bæredygtighed i energi, produktion og forbrug.

Sort bruser på grøn sildebensmønstret flise

Orbital Shower fremmer en bæredygtig livsstil

Et af Wangeskogs seneste tiltag er installationen af ​​Orbital Showers i virksomhedens lokaler i Trelleborg, som er en del af virksomhedens bredere bestræbelse på at reducere sin miljøbelastning og fremme en mere bæredygtig livsstil. Men selvfølgelig også en måde at arbejde med social bæredygtighed på på arbejdspladsen ved at tilbyde muligheden for at tage et dejligt brusebad på arbejdet og samtidig spare på vand og energi. Wangeskog er et af flere virksomheder som har installeret Orbital Shower i sine egne lokaler for at tilbyde personlige muligheder for at dusche på jobbet.

Grøn flise i sildebensmønster i flot kontrast til matsort Orbital Shower

Der er valgt solide materialer til bruserummet. På gulvet ligger smukt grønt kulmarmor og væggene er beklædt med grønne fliser i sildebensmønster. Dette er matchet med Orbital Shower i mat sort.

Sort håndbruser, omskifter og kontrolskive på grøn flisevæg

Denne investering i et Orbital system er blot et eksempel på Wangeskogs forpligtelse til at reducere sin klimapåvirkning og fremme bæredygtighed. Virksomheden har vedtaget flere andre bæredygtighedsforanstaltninger, herunder brugen af ​​genbrugsmaterialer i sin produktion, energieffektivitet i sine produktionsfaciliteter og konstant stræben efter at reducere sit fodaftryk på miljøet.

No items found.
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.