Værelse med seng glasdøre sofa og lænestol

The DUXIANA

DUXIANA er et eksklusivt boutique-hotel i hjertet af Malmø. Da de for nylig renoverede den smukke gamle bygning, valgte de Orbital Shower som en del af deres arbejde med bæredygtighed.

Hotelseng med malerier over samt vinduer og gardiner
Sort lædersofa med læselampe

DUX er et velkendt mærke, der er forbundet med det højeste niveau af komfort, kvalitet og luksus. Gruppen omfatter også et eksklusivt boutiquehotel i centrum af Malmø, hvor virksomheden blev grundlagt for 95 år siden.

Hotelseng med designerlampe over

Hotel og showroom

På DUXIANA kan du naturligvis tjekke ind på et værelse, nyde et dejligt miljø med DUX-møbler og opleve Orbitalbruseren. Men hotellet er også et showroom og en møbelforretning.

En luksuriøs seng og lange beroligende brusebade er en del af den unikke THE DUXIANA-oplevelse.

Charlotte Ljung, administrerende direktør for The DUXIANA
”Vi valgte at installere Orbital Shower som en del af vores renovering og bestræbelser på at løfte hotellet til det næste niveau. Det passer til vores bevidste gæster og er helt i tråd med vores konstante bestræbelser på at udvikle og forbedre bæredygtigheden.”

Charlotte Ljung, administrerende direktør for The DUXIANA

DUXIANA valgte en klassisk stil til badeværelset med Orbital Showerfor at matche hotellets smukke bygning fra det 20. århundrede. Cremefarvede fliser og sorte detaljer skaber en klassisk følelse, der er en spændende kontrast til den moderne teknologi i Orbital Shower.

Kromfarvet bruser og hvide fliser

Bæredygtighed er et af nøgleordene for The DUXIANA. Det er også en naturlig udvikling i hele hotelbranchen. I kølvandet på denne udvikling ser vi en klart stigende interesse for Orbitals vand- og energibesparende  løsninger. Ikke kun fordi Orbital Shower sparer vand og energi og bidrager til en klar bæredygtighedsprofil for hotelbranchen, men også fordi Orbital aldrig giver afkald på det høje niveau af komfort og kvalitet, som de rejsende forventer, når de tjekker ind på et hotel.

No items found.
Ved at klikke på "Acceptér" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre hjemmesidens navigation, analysere brugen af hjemmesiden og hjælpe med vores marketingindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.